Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-29@18:37:38 GMT

​تفاوت نویسنده‌ها از نظر رضا امیرخانی

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۶۶۲۴

​تفاوت نویسنده‌ها از نظر رضا امیرخانی

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،  رضا امیرخانی برگزیده یازدهمین دوره از جایزه جلال آل احمد اظهار داشت: نویسنده‌ای که GPS خود را روی جوایز بسته باشد، به نظر من تفاوت عمده‌ای با نویسنده‌ای دارد که قبله‌نمایش مخاطب است.

وی در پاسخ به اینکه چرا شما بخش نقدی جایزه خود را به آموزگاران اهالی سنت اهدا کرده‌اید، گفت: قسمت مالی جایزه‌ام را به موسسه پژوهشی دانایار که وجه همتش توانمندسازی آموزگاران ( آموزگاران اهل سنت) مقطع ابتدایی است تقدیم کردم، چون از دوستانم هستند و با آنها آشنا هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این گزارش اضافه می‌کند: «رهش» کتابی که شب گذشته ۳۰ سکه جایزه ادبی جلال آل احمد را از آن خود کرد (اینجا بخوانید) پنجشنبه ۱۹ بهمن سال گذشته برای نخستین بار رونمایی و عرضه شد. علاقه‌مندان برای دریافت این کتاب، ساعت‌ها در صف بلندی ایستادند (اینجا بخوانید) این رمان را نشر افق در سال ۱۳۹۶ چاپ کرد. جالب اینجاست که پس از عرضه این کتاب واکنش‌های بسیار متفاوتی مطرح شد که وجه غالب آن‌ها بر این موضوع تأکید داشتند که رهش از کارهای قبلی امیرخانی ضعیف‌تر است.

اما «رهش» داستانی است که از دید زن میانسالی به نام لیا روایت می‌شود. لیا و همسرش معمار هستند و با هم بر سر مدیریت و توسعه نامتوازن شهری کشمکش دارند.

عنوان کتاب «رهش» هم به معنای رهیدن و هم معکوس واژه شهر (شهر وارونه) است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • عرضه ۳ اثر از سوره مهر یزد در نمایشگاه کتاب
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر